5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Birahanede kanlı gece!

İZMİR'DE KANLI GECE: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir birahanenin önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Nedeni henüz belirlenemeyen olayda 60 yaşındaki Coşkun Kırkıl olay yerinde, 29 yaşındaki Mustafa Pekin kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatlarını kaybetti. Ağır yaralanan 25 yaşındaki Abdurrahman Kurt ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Cinayet Bürosu ekipleri, olayın ardından kaçan zanlıları yakalamak için çalışmalara başladı.

Edinilen biliye göre olay Bayraklı 1642 sokak 1 numarada bulunan birahane önünde gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Birahane önünde iki grubun karşılıklı birbirlerine ateş ettiklerini gören ve silah seslerini duyan çevre sakinleri, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanmış kişileri yerde yatarken görünce ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşunlarla kanlar

içinde yerde yatan 60 yaşındaki Coşkun Kırkıl'ın yaşamını yitirmiş olduğunu belirledi. Olayda omzundan ve kalbine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Mustafa Pekin ise ambulansla kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Karşıyaka Devlet Hastanesi'nden ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen ağır yaralı Abdurrahman Kurt ise yoğun bakıma alındı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri iki ayrı silahtan çıktığı belirlenen çok sayıda boş kovan ele geçirdi. 2 kişinin ölüp 1 kişinin ağır yaralandığı olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Bürosu ekipleri, kaçan zanlıları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

İZMİR'DE KANLI GECE: 2 ÖLÜ, 1 YARALI
İZMİR'DE KANLI GECE: 2 ÖLÜ, 1 YARALI
İZMİR'DE KANLI GECE: 2 ÖLÜ, 1 YARALI
İZMİR'DE KANLI GECE: 2 ÖLÜ, 1 YARALI
İZMİR'DE KANLI GECE: 2 ÖLÜ, 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 12:18:02
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 12:47:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?