5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bornova'da 'tezgah açma' cinayeti

İZMİR'DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

İzmir'in Bornova ilçesinde açıkta tütün satan iki grup arasında 'tezgah açma' nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, açık tütün satışı yapan ve bir gün önce Bornova Naldöken Pazaryeri'nde yakın tezgah açma nedeniyle kavga ettikleri öğrenilen Adnan Kılınç ile Ö.A., bugün Çamdibi'deki semt pazarında karşılaştı. Burakreis Caddesi'nde dükkanı bulunan Kılınç'ın, Ö.A.'nın tezgahını iş yerinin yakınına açmasına tepki göstermesiyle başlayan kavga, tarafların yakınlarının da müdahale etmesiyle büyüdü. Sopalarla birbirlerine giren grupların kavgası sırasında, bir kişinin tabancasını ateşlemesiyle Adnan Kılınç ve kardeşi Burhan Kılınç yaralandı. Ö.A. ve beraberindekiler ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

 

ZANLILAR AİLELERİNİ DE ALARAK KAÇMAYA ÇALIŞTI

Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri, Adnan Kılınç'ın (40) hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı Burhan Kılınç (37) ise ambulansla Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sırtından vurulduğu öğrenilen Burhan Kılınç'ın, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Ö.A. ve yanındakilerin 35 BCL 21 plakalı midibüsle kaçtığını belirleyen polis ekipleri, operasyon başlattı. Zanlıların, evlerine gidip eş ve çocuklarını minibüse bindirerek kaçtığını belirleyen ekipler, şehrin ana kavşakları ve çıkışlarında önlem aldı. Ö.A.'nın kullandığı midibüs, ekipler tarafından kovalamaca sonrası Karşıyaka Mavişehir'de durduruldu. Midibüsteki Ö.A.'nın da aralarında bulunduğu 16 kişi, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Silahı kullanan kişinin tespitine çalışıldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

İZMİR'DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
İZMİR'DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
İZMİR'DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 13:45:05
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 15:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?