5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bu gecede dostluklar paylaşıldı

BU GECEDE DOSTLUKLAR PAYLAŞILDI

İzmir Kültürpark'ta başlayan 45.Dünya Petank Şampiyonası'na katılan sporcular, antrenörler ve yöneticiler açılış yemeğinde buluştular.

Alsancak Le Cigale Restoran'da gerçekleştirilen yemekte konuklar sıcak saatler yaşadılar ve birbirleriyle kaynaştılar. Rekabetin konuşulmadığı gecede dostluklar ve başarılar paylaşıldı.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye, Dünya Petank Fedarasyon Başkanı Claude Azema, Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyon Başkan Vekili Dr. Mutlu Türkmen, Petank Milli Antrenörü Hakkı Ünal, Petank Milli Takım Kaptanı Ramazan Ardıçlık ve dünyanın birçok ülkesinden gelen sporcular katıldı. Başkan Tartan yemekte yaptığı konuşmada, keyifli sohbetler eşliğinde, farklı kültürden insanların bir arada olmasının verdiği güç birliği ve gönül birliği ile sporun sosyal öneminin ortaya konulduğunu söyledi. Tartan; “Dünya Şampiyonasına ev sahibi olmanın onurunu yaşıyoruz. İzmir'i tanıtarak kentin turizm alanındaki tıkanıklığının da önünü açmaya çalışıyoruz” dedi.

Dünya Petank Şampiyonası'nın İzmir'de düzenlenmesinin bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Tartan; “Türkiye ve kentimiz bu şampiyona ile önemli kazanımlar sağlayacak. Kentimiz hem sosyal hem de ekonomik anlamda kazanımlar elde edecek. Bunun yansımasını kısa sürede göreceğiz” dedi.

 

BU GECEDE DOSTLUKLAR PAYLAŞILDI
BU GECEDE DOSTLUKLAR PAYLAŞILDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 13:09:04
Güncelleme :9 Ekim 2010 Cumartesi 13:18:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?