5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bu kez yetişkinler eğlendi

BU KEZ YETİŞKİNLER EĞLENDİ

18. Uluslar arası Karşıyaka Çocuk Şenliği'ne katılan ülkelerin öğrencileri 5 gündür kentin değişik alanlarında sürekli gösterilere katılıyor. Gezi programlarıyla da renklendirilen etkinlik kapsamında çocukların sorumluluklarını üstlenen yetişkinler ve etkinliği katkı koyanlar için veda yemeği düzenlendi.

Karşıyaka Belediyesi Mavişehir Spor Salonu küçük salon gece için hazırlandı. Blue Note orkestrasının muhteşem müzikleri eşliğinde eğlenen konuklar, pistte bol bol danslar etti, göbek attı. Geceye Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka Mille Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, CHP İl Başkanı Ekrem Bulgun, İlçe Başkanı Ertam Özen, Karşıyaka Belediyesi eski Belediye Başkanı ve Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak, okul müdürleri davetliler ile şenliğe katılan ülkelerin yetişkinleri katıldı. Gecede yapılan konuşmalarda çocuklar arasında başlatılan dostlukların ülkeler arası barışa katkı koyması gerektiği dile getirildi.

Konuşmaların ardından katılan ülke liderlerine şenlik anısına plaketler verildi, konukları ağırlayan okulların müdürlerine teşekkür edildi. Şenliğe katkı koyan sponsorlar Carrefour-Sa, Egepark, Hotel İzmira temsilcilerine de plaket verildi.

Ödül töreninin ardından müziğin ritmine uyan konuklar, az sonra pisti doldurdu. Günlerdir beraberinde getirdikleri çocukların başlarında en iyi gösteriyi sunabilmek için mücadele eden yetişkin konuklar, orkestranın söylediği müziklere eşlik etti, saatlerce pistte kalarak keyiflerince dans etti. Birçok ülkenin temsilcileri aynı müzik eşliğinde yıllardır bir aradaymış gibi mutlu ve huzurlu bir gece geçirmenin güzelliğini yaşadı.

BU KEZ YETİŞKİNLER EĞLENDİ
BU KEZ YETİŞKİNLER EĞLENDİ
BU KEZ YETİŞKİNLER EĞLENDİ
BU KEZ YETİŞKİNLER EĞLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 15:10:02
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 15:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?