5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Buca'da dehşet!

İZMİR'DE YASAK AŞK CİNAYETİ

İzmir'in Buca ilçesi Şirinyer semtinde sahur vaktinde meydana gelen olayda, eşinin cep telefonuna gelen aşk mesajını görerek cinnet getiren koca, karısını boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay, Şirinyer semti 339 sokak numara 17/1'de meydana geldi. Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında 339 sokakta oturan vatandaşlar, 17/1'deki daireden çığlık sesleri geldiğini, bir bayanın bıçaklandığı yönünde polise ihbarda bulundu.

Olay yerine giden polis ekipleri, zemin kattaki dairenin kapısını çaldı ancak açan olmadı. İçerde bir kadının yerde yattığını gören ekipler evin kapı camını kırarak evin kapısını açtı ve içeriye girdi. İçeri giren ekipler E.K (27) isimli kadının kanlar içinde yerde yattığını tespit ederek olay yerine 112 Acil Servis ekibini çağırdı. Eve gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, boğazından bıçaklanan E.K'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen ve olay sonrası evden ayrılan T.K (32) olaydan bir süre sonra kendi babası tarafından polis ekiplerine teslim edildi. T.K'nin polise verdiği ilk ifadede, eşinin cep telefonunda çeşitli mesajlar yakaladığını, eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini söylediği bildirildi. T.K'nin sahur vaktinde eşi ile bu nedenle tartıştığı ve ardından cinnet getirerek eşini boğazından bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi.

Polis ekipleri olay sonrasında çevrede yaptıkları araştırmada, E.K ile mesajlaştığı ve bir süredir arkadaşlık ettiği iddia edilen H.C'yi (35) evin yakınında yakalayarak gözaltına aldı. Bir çocuk annesi genç kadının cesedi otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İZMİR'DE YASAK AŞK CİNAYETİ
İZMİR'DE YASAK AŞK CİNAYETİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 10:31:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?