5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Buca'da gasp dehşeti

İZMİR'DE GASP DEHŞETİ

İzmir'in Buca ilçesinde, 78 yaşındaki yaşlı bir kadına saldırıp kulağındaki küpesini ve yüzüklerini gasp eden zanlı kayıplara karıştı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kadın ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, gündüz saat 11.00 sıralarında Şirinyer semtinde meydana geldi. Evde yalnız kalan 78 yaşındaki Servet Yaylacı, zilin çalması üzerine kapıyı açtı. Karşısında gördüğü kimliği belirlenemeyen 35 yaşlarındaki kişiyi, elektrik veya su saatine bakmak için gelen görevli zanneden yaşlı kadın içeri aldı. Saatleri göstermek isteyen Yaylacı'nın arkasını dönmesi üzerine azılı saldırgan, kadının sol kulağındaki küpeyi koparak parmağındaki üç yüzüğü de alarak kaçtı. Yaşlı kadının feryatları üzerine eve gelen

komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.İhbar üzerine gelen polisler inceleme başlattı. Yaylacı, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özellikle yüzü olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yaylacı, tedavisinin ardından taburcu edildi. Soruşturmayı sürdüren polis, eşkal doğrultusunda saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 14:13:00
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 21:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?