5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bucaspor, Konyaspor'u devirdi

BUCASPOR, KONYASPOR'U 3 GOLLE DEVİRDİ

Bank Asya 1. Ligi'nde Bucaspor kendi evinde Konyaspor'u ağırladı. Süper Lig için iddialı olan Bucaspor, aynı iddiayı sürdüren Konyaspor'u Yılmaz, Erkan ve Sercan'ın golleri ile 3-1 mağlup etti.

Her maçı bir derbi olarak gördüklerini belirten Bucaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, "Üst sıralara yakın olmamız maçın önemini arttırdı. Bizim için her maç bir final. Maç kazanma mücadelesi veriyoruz. Maç boyunca oyun disiplininden kopmadık. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Onların mücadelesi bu galibiyette faktördür" dedi.

Maça iyi başladıklarını ifade eden Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, "Bucaspor'u kutluyorum. Bucaspor maç boyunca üstümüze pek gelemedi. Ama defans hatalarımız bize gol yedirtti. Maçı son dakikalarda 2-1 yapsak da olmadı. Hakemler hakkında pek bir şey demiyorum. Bu maçı tüm Türkiye izledi. Yetkililerde izlesin. Çifte standart oldu mu sonuç farklı oluyor. Mazeret olarak hakem hatasına sığınmıyoruz. Bundan sonra ki Kartalspor maçına konsantre olup oradan kazanarak çıkacağız" diye konuştu.

Maç sonrasında üzgün olduğu gözlenen Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu, "Son dakikalarda gol attık ama kazanamadık. Bucaspor'u tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.

Maç sonrasında konuşan Sarı-lacivertli takımın kaptanı Yılmaz Özlem taraftarlara teşekkür ederek, "Bizim için her maç final maçı gibi. Ama Konyaspor maçı bizim için çok önemliydi. İyi oynadık ve kazandık. Arkadaşlarımı kutluyorum. Konyaspor'a başarılar dilerim. Takım olarak iyi çalışıyoruz. Arkadaşlarım sahada gerekeni yapıyor. Biz birbirimize kenetlenmiş bir takımız. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

BUCASPOR, KONYASPOR'U 3 GOLLE DEVİRDİ
BUCASPOR, KONYASPOR'U 3 GOLLE DEVİRDİ
BUCASPOR, KONYASPOR'U 3 GOLLE DEVİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 17:38:03
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 17:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?