5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bucaspor Musa Aydın'la anlaştı

BUCASPOR, SİVASSPOR'DAN MUSA AYDIN'LA EL SIKIŞTI

Bu sezon Turkcell Süper Lig'e yükselen ve yaptığı transfer çalışmalarıyla adından söz ettiren Bucaspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bucaspor, göreve getirdiği yeni teknik patronu Bülent Uygun'un eski oyuncusu Sivassporlu Musa Aydın ile her konuda anlaşmaya vardı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Bucaspor, Sivassporlu Musa Aydın ile Swiss Otel'de yaptığı görüşmesini olumlu sonuçlandırdı. Musa Aydın ile biraya gelen Bucaspor Spor Kulübü Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ ile yönetim kurulu üyeleri Fatih Kara ile Sedat Çiftçi, toplantı sonrasında yaptıkları açıklamada Musa ile her konuda anlaşma sağlandığını ifade ettiler. Transferde anlaşmaya varılan diğer isimler Mehmet Yılmaz Pazar, Musa Aydın Pazartesi, Tomas ise Salı günü resmi sözleşmelerini imzalayacaklar.

Profesyonel liglerde 10. sezonunu geride bıraktığını, bugüne kadar Samsunspor, Sakaryaspor ve Sivasspor formalarını giydiğini belirten Musa Aydın, "Sivasspor'da 3 yıl görev yaptım. Beni Sivasspor'a kazandıran isim, bugün Bucaspor'a da kazandıran Teknik Direktör Bülent Uygun'dur. Bucaspor'a gelmemdeki en büyük etken, kulübün çok iyi bir yönetime sahip olmasıdır. Üst üste kazanılan iki şampiyonluk ve bugüne kadar yürütülen transfer politikası ise Türk futbolunda yeni bir çıkış yaratacak görüntü

vermektedir. Turkcell Süper Lig'e yükselen ekiplerin ilk sezon genel hedefi kümede kalmayı başarmak gibi görünse de Bucaspor, bir basamak üzerini hedeflediğini göstermektedir" dedi.

İSKELET YERİNE OTURUYOR

Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yeni sezon iskeletinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını söyleyerek, Tozo'nun transferinin büyük önem kazandığını vurguladı. "Tozo'yu aldığımız takdirde iskeletin önemli bir kısmını tamamlamış olacağız" diyen Uygun, "Sol kanat için öncelikli alternatifimiz Orhan Ak. Tozo ve Orhan Ak'tan sonraki hedefimiz ise iyi bir golcü almak. Bu konuyla ilgili olarak Fransa Ligi'ni mercek altına aldık. Uzun süredir izlediğimiz genç bir oyuncuyla temastayız" dedi.

Fenerbahçeli Bilica konusuna da açıklık getiren Uygun, "Bilica için Fenerbahçe Kulübü'nden bir istekte bulunduk. Fenerbahçe eğer Bilica'yı bırakırsa -ki bu uzak bir ihtimal olarak görünüyor- ilk opsiyonun bize tanınmasını istedik. Fenerbahçe de bu teklifimize sıcak baktı" diye konuştu.

TOPBAŞI 28 HAZİRAN'DA

Bucaspor, yeni sezon hazırlıkları için 28 Haziran'da İzmir'de bir araya gelecek ve hemen ardından 17 Temmuz tarihine kadar Bolu-Gerede-Dorukkaya'da uzun süreli bir kamp dönemine girecek. Yaklaşık 20 günlük bu kampın ardından takım 20-30 Temmuz tarihleri arasında Hollanda'ya geçecek. Ağustos ayı başında TSYD İzmir Şubesi'nin organize edeceği özel turnuva için yurda dönecek olan ekip, kalan bölümde lige kadar çalışmalarını evinde sürdürecek.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 10:13:00
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 13:06:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?