5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bucaspor Süper Lig'de

BUCASPOR SÜPER LİGDE

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Kayseri Erciyesspor'u mağlup ederek Turkcell Süper Lig'e çıkan Bucaspor, 82 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.

Bucaspor, sahasında ligin son maçında Kayseri Erciyespor'u 4-0 mağlup ederek Bank Asya 1. Lig'de ikinci sırayı alarak Turkcell Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu.

2009-2010 sezonunda üç takımla temsil edildiği Bank Asya 1. Lig'de bu özlemini Bucaspor'la sona erdiren İzmir'in diğer temsilcileri Altay ve Karşıyaka da Adanaspor ve Konyaspor'la Play-off maçlarında Süper Lig'e yükselme mücadelesi yapacak

 

TARAFTARLAR BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Maç sonunda taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Süper Lige yükselmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar hayallerinin gerçekleştiğini belirterek Bucaspor'un Süper Lig'de de aynı başarıyı göstereceklerine inandıklarını söylediler. Genç, yaşlı tüm yüreklerin bir olduğu İzmir'de yaşanan Süper Lig coşkusu, renkli görüntülere sahne oldu. Maçın bitiş düdüğüyle ellerinde Bucaspor bayrakları ile sokakları dolduranlar, havai fişek gösterileri eşliğinde galibiyeti kutladı. Kutlamalar oluşturulan araç konvoyları ile

şehir turu atılmasıyla devam etti.

BUCASPOR SÜPER LİGDE
BUCASPOR SÜPER LİGDE
BUCASPOR SÜPER LİGDE
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 23:26:02
Güncelleme :9 Mayıs 2010 Pazar 09:14:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat irgören IP: 85.108.244.xxx Tarih : 9.05.2010 09:37:40

ben istanbuldan yazıyorum bucasporucani gönülden kutlarım büyük kaptan  yılmaz özden sayesinde bucanın  takipcisiyim başarıda yılmaz kaptanı  tecrübesi,azmi ,gençlere vedği önem saha iç ve dışındaki hakimiyetinin sonsuz katkısı vardır ve şampiyonlukda en ufak dahi şahibe yoktur tamamen futbolcu kardeşlerin  ekip ruhu,azimi,inancın zaferidir.