5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bulgun'u tebrik etmeye gitmeyeceğim!

MHP İZMİR İL BAŞKANI MÜSAVAT DERVİŞOĞLU:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Bu iktidar milli olmaktan çıktı. Teslimiyetçi bir hale geldi" dedi.

İl binasında düzenlenen toplantıda konuşan Dervişoğlu, seçim pusulalarını renkli olduğu için çiçeğe benzeterek "Seçim pusulaları rengarenk çiçek gibi oldu. İnşallah MHP olarak o çiçekleri genel seçimlerden sonra AKP'nin siyasi mezarına dikeceğiz" dedi. İktidarın uyguladığı politikalardan dolayı artık milli olmaktan çıkıp teslimiyetçi bir hale geldiğini söyleyen Dervişoğlu, şöyle konuştu: "Dün Türkiye neredeydi bugün nerede. Tüm AKP teşkilat çalışanlarına soruyorum. Partinize bir de dışarıdan bakın. AKP'ye karşı durmak artık siyasi bir karar olmaktan çıktı. Herkesin milli bir görevi oldu. Bu iktidar milli olmaktan çıktı. Teslimiyetçi bir hale geldi. Buradan parti içinde olan arkadaşlarımıza sesleniyorum. Parti ile bağlarınızı bir kez daha gözden geçirin."

İzmir'in Turkcell Süper Lig yolundaki takımlarına siyasetçilerin verdiği desteğin de sözlerden ibaret olduğunu belirten Dervişoğlu, şunları söyledi: "Kuru kuruya destek vermekten vazgeçsinler. Forma giymekle destek vermek olmaz. Takımlar İzmir Kalkınma Ajansı tarafından her galibiyet başına primle ödüllendirilmeli." Yeni seçilen CHP İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun'a tebrik ziyaretinde bulunmayacaklarını belirten Dervişoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "CHP, bizi genel kurullarına çağırmadı. Bu bir siyasi nezakettir. O yüzden kendilerine tebrik etmeye gitmeyeceğim. Davet gelseydi gider miydim? Yine gitmezdim. Çünkü kişilik olarak kavga ve kavgaların yaşanması muhtemel yerlerden kaçınırım."

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 14:00:05
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 17:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?