5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Büyük fuhuş operasyonu

İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU

İzmir Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda, yabancı 90 kadın ile bu kadınlara fuhuş yaptıran 11'i kadın 43 kişi yakalandı. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarları değerlendiren polis, fuhuş amaçlı faaliyet gösteren bir çeteyi tespit ederek çalışma başlattı. Altı ay süren çalışma sonunda çete üyelerinin kaldıkları evlere operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Karabağlar, Konak, Buca, Balçova, Karşıyaka ve Bayraklı ilçelerinde tespit edilen 51 adet ev ve Basmane semtinde faaliyet gösteren 6 otel olmak üzere 57 adreste 90 yabancı uyruklu kadın ile bu kadınlara fuhuş yaptıran 43 kişi yakalandı.

Yakalanan yabancı uyruklu kadınların çete elemanları tarafından Çeşme ve Kuşadası gibi turistik ilçelere fuhuş amaçlı gönderildiği belirlendi.

Yabancı kadınların sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiği öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 43 zanlı adliyeye sevk edildi. Yakalanan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ile çok sayıda porno içerikli CD ve DVD ele geçirildi.

Operasyonun Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, sivil ve resmi ekipler, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 290 kişilik bir kadro ile gerçekleştirildiği öğrenildi.

İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 10:30:01
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 11:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?