5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Çalıntı bornozları ucuza satınca...

HUZUR TİMLERİ HUZUR VERDİ

Kılıktan kılığa girerek halkın arasına karışan huzur timleri, Bostanlı Pazaryerinde bir başarıya daha imza attı. Pazaryerinde 20 TL'den satılan bornozların çalıntı olabileceğinden şüphelenen huzur timleri, müşteri gibi gittikleri satıcıdan bornoz satın aldı. Bornozun üzerinde yazılı olan Denizli'deki firmayı arayan polisler, yaklaşık 7 ay önce fabrikanın soyulduğunu ortaya çıkardı. Pazar yerindeki zanlıyı takibe alan ekipler, Çiğli'deki bir depoya baskın yaptı. Depoda 3 bin 500 tane bornoz ele geçirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Huzur Timleri, müşteri gibi geldikleri Bostanlı Pazar yerinde Arif Ş. (44) adlı şahsın 20 TL'den sattığı bornozların çalıntı olabileceğinden şüphelendi. Satın aldıkları bornozun üzerinde yazılı Denizli'deki firmayı arayan polis, fabrika sahibi Adil Karaevra ile görüştü. Fabrika sahibi Karaevra, polislere işyerinin 7 ay önce soyulduğunu söyledi. Bunun üzerine harekete geçen huzur timleri, zanlı Arif Ş.'yi takibe aldı. Çiğli 8713 sokaktaki bir depoya baskın düzenleyen polis, 3 bin 500 adet çalıntı bornoz ele geçirdi. Çalıntı bornozların bulunduğunu öğrendikten sonra İzmir'e gelen Karaevra, çok mutlu olduğunu söyleyerek polislere teşekkür etti. Karaevra, sevinçten mallarını poşetlere kendisi koydu.

Zanlı Arif Ş. de, Çiğli Polis Merkezi'ne götürülerek gözaltına alındı. Poliste çok sayıda kaydı bulunan zanlının adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HUZUR TİMLERİ HUZUR VERDİ
HUZUR TİMLERİ HUZUR VERDİ
HUZUR TİMLERİ HUZUR VERDİ
HUZUR TİMLERİ HUZUR VERDİ
HUZUR TİMLERİ HUZUR VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 09:35:03
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 11:54:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?