5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Çalmadık kapı kalmayacak

ÇALINMADIK KAPI KALMAYACAK

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nesrin Ulema, 2011'de yapılacak milletvekili genel seçimlerine kilitlendiklerini açıklayarak, seçime kadar İzmir'de çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi. AK Partili kadınlar olarak her kapıyı çalmak için ciddi bir çalışma programı hazırladıklarını söyleyen Ulema, kadınlara yönelik yapacakları çalışmanın ayrıntılarını açıkladı. İlk olarak il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tüm ilçelerin kadın kolları başkanlıklarını ziyaret edeceklerini söyleyen Ulema; "Tüm ilçelerde mahalle başkanlarımız için ev ziyareti takvimi belirledik. İlçe başkanlıklarımız seçime kadar her gün bir mahallede ev toplantıları yapacak. Bu toplantılarda üye sayımızı artırmak da en büyük amaçlarımızdan bir tanesi" dedi. Referandum sürecinde bu çalışmanın ön hazırlıklarını yaptıklarını belirten Ulema; "2011'de ulaşmadığımız tek ev bile kalmayacak" dedi.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı'nda referandum sonuçlarını değerlendirmek ve genel seçimlere yönelik yapılacak çalışmaları belirlemek üzere ilçe kadın kolları başkanları ve il kadın kolları yürütme kurulu üyelerinin katılımıyla toplantı yapıldı. Toplantıda referandumun sonuçlarını masaya yatırdıklarını, eksiklerini tespit ettiklerini belirten Ulema; "Önümüzde 2011 seçimleri var. Belli stratejiler belirledik. Bunlar arasında en önemlisi ev ziyaretleri. İzmir'de gitmediğimiz ev, çalmadığımız kapı kalmayacak. Bunun sözünü verdik. Bundan sonraki çalışmalar bu doğrultuda devam edecek" dedi.

Referandum sürecinde de kadınlara ulaşarak bir miktar başarı elde ettiklerini belirten Ulema; "Çok ciddi bir kesime ulaştık. Sonuçlarda kadınlarla kurduğumuz iletişim ve ev ziyaretlerinin önemli etkisi oldu. Ayrıca 30 tane demokrasi durağı standı kurmuştuk. Bu standlarda İzmirli seçmenle çok iyi bir iletişim kurduk. Bundan sonra da AK Partili kadınlar hep sahada olacak, görünür olacak" dedi.

Ulema, ayrıca referandumda evet oyu kullanan siyasi partilerin kadın kolları başkanlıklarına da teşekkür ziyaretlerinde bulunacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 15:48:00
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 15:59:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?