5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Cam eserler görücüye çıkıyor

İZMİR CAMIN TUTKULU BÜYÜSÜ İLE BULUŞACAK

Türkiye’nin ilk ve tek cam okulu olan Cam Ocağı, Ege Üniversitesi(EÜ) Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek bir sergiyle sanatçılarının eserlerini İzmirlilerle buluşturacak.

Türkiye'nin ilk ve tek cam okulu olan Cam Ocağı, 2002 yılında Riva’da kuruldu. Uluslararası seviyede cam sanatı eğitimi vermek ve cama ilgi duyanları cam sanatçılarıyla buluşturmayı amaçlayan Cam Ocağı, cam sanatının ülkemizde de güzel sanatlar dallarından biri haline gelmesi için çalışıyor. Kurulduğu günden bu yana dünya çapında isim yapmış cam sanatçılarını ağırlayarak, iki günlük ve iki haftalık yoğun kurs programlarıyla farklı teknikleri Türk ve yurtdışından gelen öğrencilerin öğrenmesine zemin sağlarken, diğer yandan demonstrasyonlar, seminerler gibi etkinliklerle her yaştan insana camla tanışma fırsatı sağlıyor.

11 Ekim 2010 Pazartesi günü Saat 18.00’de, yurtiçinden 40, yurtdışından 14 sanatçının eserleriyle Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde açılacak olan sergi 24 Ekim 2010 tarihine kadar açık kalacak.

İZMİR CAMIN TUTKULU BÜYÜSÜ İLE BULUŞACAK
İZMİR CAMIN TUTKULU BÜYÜSÜ İLE BULUŞACAK
İZMİR CAMIN TUTKULU BÜYÜSÜ İLE BULUŞACAK
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 12:14:01
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 13:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?