5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Cenazede hırsız şoku

ATALAY NOYANER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Türkiye'nin en ünlü gazinocularından Atalay Noyener, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 69 yaşında hayata veda eden Noyaner, Alsancak Hocazade Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Narlıdere Mezarlığı'na defnedildi.

Narlıdere'deki evinde dün öğle saatlerinde fenalaşarak yaşamını yitiren Turkuaz-Maksim Eğlence Tesisleri'nin Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Noyaner için Alsancak Hocazade Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Zekeriya Mutlu, İzmir Baro Başkanı Özdemir Sökmen ile iş yaşantısının ünlü simaları ve sanatçı Suavi ile Coskun Sabah katıldı. Törende Noyener'in çocukları Berna, Leyla, Tayfun ve Cem Noyaner taziyeleri kabul ettikten sonra babaları Atalay Noyaner'in tabutu başında aynı sırada saf tuttular.

Cenaze namazı öncesinde üzüntüsünü basın mensupları ile paylaşan ünlü sanatçı Coşkun Sabah, Noyaner'i babası gibi sevdiğini ve üzüntüsünün büyük olduğunu ifade etti. Cenaze töreninde sanatçı dostlarının olmamasını sert bir dille eleştiren Sabah; "Söyleyecek söz bulamıyorum. Bu acıyı yürekten ve gerçekten hisseden dostları burada olurdu. Demek ki gerçek dostlar değillermiş" diye konuştu.

ÜNLÜ GAZİNOCUNUN CENAZE TÖRENİNDE HIRSIZ ŞOKU

Cenaze namazının ardından Atalay Noyaner'in tabutu sevenlerinin omuzlarında taşındığı sırada hırsızlık olayı meydana geldi. Tören sırasında adının A.Y. olduğu öğrenilen şahıs, İzmir'in ünlü restoranlarından Deniz Restaurant'ın sahibi Yılmaz Çelikkaya'nın cebinden bin 950 Türk Lirası'nı çalarken Konak Polis Merkezi Amiri Cüneyt Bilen tarafından suçüstü yakalandı. 21 sabıka kaydı bulunan ve 50 yaşında olduğu öğrenilen A.Y., polis ekipleri tarafından ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

ATALAY NOYANER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ATALAY NOYANER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ATALAY NOYANER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ATALAY NOYANER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 19:31:04
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 10:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?