5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Çiğli'de 'baz istasyonu' nöbeti

İZMİR'DE BAZ İSTASYONUNA TEPKİ

İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir baz istasyonu yapılmak istenmesi vatandaşların tepkisine sebep oldu. Mahallelerine baz istasyonu istemeyen mahalle sakinleri, baz istasyonunun kurulmasını önlemek için sabaha kadar nöbet tutmaya başladı.

İstasyonaltı Mahallesi 8250/1 sokak sakinleri, yaktıkları ateşin etrafında toplanarak durumu protesto etti. Mahallelerinde bir apartmanın çatı katına bir GSM operatörünün baz istasyonu kurmak istemesi sebebiyle üç gündür sabaha kadar nöbet tuttuklarını belirten İstasyonaltı Mahallesi'nin eski muhtarı Adem Sertçelik, ''Baz istasyonunun özellikle gece yarısında kurulacağını duyduktan sonra sabaha kadar bekliyoruz. Baz istasyonu kurmaya gelecek olanlara engel olmak için buradayız. Sağlığımıza zarar vermek istemiyoruz'' dedi.

Baz istasyonunun kurulmaması için imza topladıklarını fakat seslerini duyuramadıklarını dile getiren mahalle sakinleri, alkışlarla istasyonun kurulacağı apartman sahibini protesto etti. Bina önüne gelen mahalle sakinleri, ''Sağlıklı yaşamak istiyoruz, ölmek istemiyoruz'' şeklinde sloganlar attı

İZMİR'DE BAZ İSTASYONUNA TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 09:50:05
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 16:39:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?