5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Çimde konser keyfi başlıyor

ÇİMDE KONSER KEYFİ BAŞLIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel 'Çim Konserleri' start alıyor. Geçtiğimiz yıl her perşembe Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen konserler, bu yaz da müzik rüzgarları estirecek.

10 Haziran 2010'da başlayacak olan 'çim konserleri'nin ilk konuğu, sevilen sanatçı Zeynep Casalini olacak. Casalini'ye Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşlik edecek. Şefliğini Hüseyin Çebi'nin yaptığı orkestranın düzenlemelerini Zafer Çebi gerçekleştirdi. Konserde, ayrıca Kent Orkestrası solistleri Aydın Uştuk, Sedat Yüce, Funda Öncü, Bahar Pamukçu, Derya Pınar Şarlak ve Merve Atılgan da sahne alacaklar.

KONSERLER ÜCRETSİZ

Geçtiğimiz yaz verilen çim konserlerinde Bülent Ortaçgil, Suavi, Ayşegül Yeşilnil gibi sanatçılar ile Ezgi'nin Günlüğü, Novavon Flute Quartet, Fastrip, Ayşe Tütüncü Dörtlüsü, Ege Yaylı Çalgılar Beşlisi, Mavisiyah Flemenko Topluluğu, Ephesus Brass, Happy People ve Modern Folk Üçlüsü grupları İzmirlilerle buluşmuştu. Müzikseverlerin çok büyük ilgi gösterdiği ücretsiz konserler, bu yıl da sevilen sanatçı ve gruplarla devam edecek.

Yaz boyunca klasik, caz ve popüler müziğin sevilen sanatçıları ile gruplarını, bu özel mekanda dinlemek isteyen sanatseverler, halka açık konserlere her Perşembe saat 21.00'den itibaren katılabilecek.

ÇİMDE KONSER KEYFİ BAŞLIYOR
ÇİMDE KONSER KEYFİ BAŞLIYOR
ÇİMDE KONSER KEYFİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 09:15:03
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 17:21:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?