19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Cinayeti kamera çözecek

İzmir’de boğazı kesilerek öldürüldükten sonra, kombinezon ve kadın külotu giydirilmiş cesedi bulunan evli ve bir çocuk babası işadamı 43 yaşındaki S.K. cinayetini, NATO Hava Unsur Komutanlığı’nın konuşlandığı Orgeneral Vecihi Akın Kışlası önündeki güvenlik kamerası kayıtları aydınlatacak.

İZMİR’deki bir hastanede pratisyen hekim olarak görev yapan T.K. ile evli olan, oto yıkama işletmesi ve yeddiemin deposu bulunan bir çocuk babası işadamı S.K, Şirinyer’de bir yakınının adına 3 ay önce tuttuğu evde boğazı kesilerek öldürülmüş bulundu. Yapılan ilk incelemede, S.K’nin cesedinde kombinezon ve kırmızı kadın külotunun yanı sıra, parmağında kadın yüzüğü ve kulağında küpe dikkati çekti. S.K’nın cesedinde bacaklarında epilasyon izlerine de rastlandı.

İLİŞKİ İZİ ARANDI

Savcının incelemesi ardından işadamı S.K’nın cesedi evden alınarak otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Dün yapılan otopside, S.K’nin bir erkekle ilişkiye girip girmediğinin belirlenmesi için sperm araştırması yapmak üzere materyal alındı. İşadamının cenazesi, öğle saatlerinde babası S.K. ve iki yakını tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı. Yakınları, boğazı kesilerek öldürülen S.K’nin işinde başarılı olduğu için kıskançlık sonucu öldürülmüş olabileceğini öne sürdü. S.K’nın cenazesi Narlıdere Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Narlıdere Mezarlığı’nda toprağa verildi.

BAZI İPUÇLARI VAR

İşadamı S.K. cinayetini aydınlatmak için çok yönlü soruşturma başlatan polis, eldeki tüm ipuçlarını değerlendirmeye aldı. Olayın meydana geldiği evin yaklaşık 10 metre uzağında, NATO Hava Unsur Komutanlığı’nın bulunduğu Orgeneral Vecihi Akın Kışlası’na ait bir güvenlik kamerasının varlığı belirlendi. Evin ve önüne park edilen S.K’ya ait 35 UN 168 plakalı BMW marka otomobilin, bu kameranın görüş alanında olduğu anlaşıldı. Cinayetin aydınlatılmasında büyük önem taşıyan güvenlik kamerası kayıtları, eve girip çıkanların saptanması için detaylı incelemeye alındı. Bu arada S.K.’nın internette tanışıp yazıştığı ve Bursa’da barlarda şarkı söyleyen "Pasha" lakaplı Osman Koç, cinayetin çözümüne yardımcı olmak için İzmir’e geldi. Koç, "Haberi gazetelerden öğrendim, çok üzüldüm. Kendisiyle sürekli yazışıyorduk. İnşallah katil bir an önce bulunur" diye konuştu.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Mart 2007 Pazartesi 07:38:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?