5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Civil'e teşekkür plaketi

CİVİL'E 5 LOGOLU PLAKET

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İTO Vakfı'yla fon oluşturup İzmir'deki spor kulüplerine 500 bin TL'nin üzerinde kaynak aktarılmasını sağlayan Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) Genel Müdürü Varol Civil'e teşekkür plaketi verdi.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'deki spor kulüplerine ekonomik destek sağlamak amacıyla İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı (İTO Vakfı) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından oluşturulan “İzmir Spor Kulüpleri Destek Projesi” ne verdiği büyük destek nedeniyle TEB Genel Müdürü Varol Civil'e, üzerinde Altay, Bucaspor, Karşıyaka, Altınordu ve İzmirspor kulüplerinin logolarının bulunduğu bir plaket sundu.

İZTO tarafından düzenlenen 'İş Dünyası ile Bankacılık Sektörü İzmir Buluşması' toplantısına ve Türkiye Bankalar Birliği'nin yine İTO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere İzmir'e gelen TEB Genel Müdürü Civil, güzel bir sürprizle karşılaştı. Toplantının sonunda Civil'i sahneye davet eden İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 26 Kasım'da 2010'da İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde yapılan lansmanla startı verilen proje çerçevesinde bugüne kadar İzmir'deki spor kulüplerine 500 bin TL'nin üzerinde kaynak aktarıldığını söyledi. Demirtaş, “TEB ve İTO Vakfı'nın TEB Bonus İzmirim Card üzerinden oluşturduğu fon, kulüplerimizin acil ekonomik sıkıntılarına çözüm üretti. TEB Genel Müdürü Sayın Varol Civil'e, kampanyaya gösterdiği ilgi için gerçekten çok teşekkür ederim. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bir projeyi birlikte yürütmenin gururunu yaşadık” dedi. Demirtaş, üzerinde 5 kulüp logosunun yer aldığı yeşil saha şeklinde yapılmış plaketi Civil'e, İzmir Valisi Cahit Kıraç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte verdi

Demirtaş'a teşekkür eden Civil ise 5 ayı geçen süre içerisinde tüm gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, “Benim için gerçekten çok anlamlı bir plaket oldu. İzmir futbolunun yeniden Süper Lig'e dönüşü yolunda yakılan ateşin ilk kıvılcımı olmak gurur verici. Desteğin artarak devam etmesi için taraftarların daha fazla sayıda TEB Bonus İzmirim Card alıp, daha çok harcama yapması gerektiğini de hatırlatmak isterim. Umarız bu çalışmaların karşılığında ilk olarak bu hafta sonu Bucaspor'un ardından da play-offlar sonucunda Altay ve Karşıyaka'dan birinin Süper Lig'e yükselmesini kutlarız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 11:34:00
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 14:24:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?