5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Çocuk evleri için kayıt uyarısı!

ALİAĞA BELEDİYE ÇOCUK EVİ SON KAYIT TARİHİ; 25 HAZİRAN

Geçtiğimiz günlerde yaptığı yılsonu etkinliği ile sezonunu tamamlayan Aliağa Belediyesi Çocuk Evi gelecek dönem için kayıtları başladı.

Bu yıl okulun 4 ve 5 yaş guruplarında eğitim alan öğrencilerin tamamının bir üst sınıfa devam etmesi nedeniyle sınırlı sayıda kayıt alınabileceği belirten Okul Müdiresi Necla Evren 21- 25 Haziran tarihleri arasında yapılacak kayıtlarda 2005, 2006 ve 2007 yılı doğumlu çocukları kabul edebileceklerini ve kayıt süresinin kesinlikle uzatılmayacağını açıkladı. Evren velilerin öncelikle kayıtlarla ilgili olarak 616 4049 numaralı telefondan bilgi almalarını istedi.

NECLA EVREN; “OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ”

Özellikle son yıllarda yoğun taleple karşılaştıklarını belirten Okul Müdürü Necla Evren; "Önceleri okul öncesi eğitim kurumlarına sadece çalışan annelerin mesai saatleri içinde çocuklarına hizmet veren, daha çok bakım amaçlı yerler gözüyle bakılırdı. Günümüz anne babalarının okul öncesi dönemin önemine ilişkin görüşlerinin değiştiğini ve çalışan ya da çalışmayan tüm ailelerin çocuklarını, eğitim alması amacıyla onları bir okul öncesi eğitim kurumuna göndermelerini geleceğimiz açısından oldukça önemli bir adım olarak görüyorum. Çünkü hayatın her açıdan temeli bu dönemde atılıyor. Bu dönemde yani 3 -6 yaşlarında bütün çocukların okul öncesi eğitimi almalarını öneriyorum. 2010 – 2011 eğitim yılında da okulumuz kapasitesi çerçevesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi.

BAŞKAN OĞUZ “ÇOCUKLARIMIZIN DAHA İYİ EĞİTİM ALMALARINI İSTİYORUZ”

“Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, yarınlarımız, her şeyimizdir.” diyen Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Ancak çocuklarına iyi bir eğitim veren toplumlar geleceğe güvenle bakabilir. Aliağa Belediyesi olarak çocuk evimizde eğitim öğretim gören tüm çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve daha iyi eğitim almalarını sağlamak için gayretlerimiz devam ediyor” dedi.

ALİAĞA BELEDİYE ÇOCUK EVİ SON KAYIT TARİHİ; 25 HAZİRAN
ALİAĞA BELEDİYE ÇOCUK EVİ SON KAYIT TARİHİ; 25 HAZİRAN
ALİAĞA BELEDİYE ÇOCUK EVİ SON KAYIT TARİHİ; 25 HAZİRAN
ALİAĞA BELEDİYE ÇOCUK EVİ SON KAYIT TARİHİ; 25 HAZİRAN
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 09:43:05
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 13:23:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?