5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Çocuklara özel kütüphane

ÇOCUKLARA ÖZEL KÜTÜPHANE

“Herkes için eğitim” sloganıyla üniversite kütüphanesini vatandaşın kullanımına açarak, herkesi okumaya davet eden Yaşar Üniversitesi, şimdi de çocuklara yönelik kütüphane kuruyor. Üniversite, Köy Çocukları Kütüphaneleri Oluşturma, Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle Bornova Yaka Köyü’nde “Atatürk Çocukları Kütüphanesi” kurulması için kitap toplama kampanyası başlattı.

PERSONEL VE ÖĞRENCİLERDEN TAM DESTEK

Yaşar Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü bünyesinde “1 kitap, 100 çocuk” sloganıyla başlatılan kampanyaya, akademisyenlerin yanı sıra öğrenciler de tam destek verdi. Eski ve okunmuş kitapların yanı sıra, çevredeki duyarlı vatandaşlardan da destek alan öğrenciler, özellikle ilköğretim okulu düzeyindeki çocuklar yönelik çok sayıda roman, şiir, araştırma, felsefe, dilbilim alanında kitap topladı.

SEN DE KATIL

Yaka Köye bir kütüphane kazandıracak olan projenin aynı zamanda çocukların okuma alışkanlığını da geliştireceğini belirten Yaşar Üniversitesi yetkilileri, bağışta bulunmak isteyenlerin elindeki mevcut kitapları 10 Mayıs 2010 tarihine kadar Yaşar Üniversitesi’ne getirmesini istedi.

ÇOCUKLARA ÖZEL KÜTÜPHANE
ÇOCUKLARA ÖZEL KÜTÜPHANE
ÇOCUKLARA ÖZEL KÜTÜPHANE
ÇOCUKLARA ÖZEL KÜTÜPHANE
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 11:21:00
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 14:32:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?