5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Çocukların bayram coşkusu bitmiyor

ÇOCUKLARIN BAYRAM COŞKUSU BİTMİYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN Anaokulları, Kreş ve Etüt Eğitim Merkezleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını düzenledikleri gösteriler ile coşku içinde kutladı. İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kutlamalara İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu, İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, Büyükşehir bürokratları, veliler ve davetliler katıldı.

İZELMAN'a bağlı 9 anaokulunun 5 yaş grubu öğrencilerinin hazırladığı gösterilerin sunulduğu kutlama programında konuşan Türkegül Kocaoğlu, çocuk bayramının Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün insan sevgisi ile dolu olan kalbinin çocuklara karşı ne kadar duyarlı olduğunun bir göstergesi olduğunu söyledi. İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı ise anaokullarında eğitim gören çocukları Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yetiştirdiklerini söyleyerek; bilime, akla, sorgulamaya dayalı bir eğitim verdiklerinin altını çizdi ve çalışmalarını buna göre yönlendirdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından sahne alan minikler, gösterilerin ilk bölümünde çayda çıra, çiftetelli oyunları ile Üsküp, Karadeniz, Silifke ve Trakya yörelerinin oyunlarını sundu. İkinci bölümde Arap, Latin, Hint, Polonya ve İspanyol dansları ile dünya danslarından örnekler veren minikler ayakta alkışlandı.

Gecenin finalinde ise gösteriye katılan bütün gruplar sahneye çıkarak hep birlikte Onuncu Yıl Marşı'nı söyledi.

ÇOCUKLARIN BAYRAM COŞKUSU BİTMİYOR
ÇOCUKLARIN BAYRAM COŞKUSU BİTMİYOR
ÇOCUKLARIN BAYRAM COŞKUSU BİTMİYOR
ÇOCUKLARIN BAYRAM COŞKUSU BİTMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 11:17:04
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 15:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?