5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Dayaktan bıktı, ölmek istedi

İZMİR'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, birlikte yaşadığı şahıstan ve kayınpederinden dayak yiyen 2 aylık hamile kadın, kocası yine kendisini dövmek için üstüne yürüyünce 3. kattaki evlerinin yatak odası penceresinden atlayarak intihar etmek istedi.

Genç kadının beli ve bacağı kırılırken, bebeği kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre Denizli'de yaşayan Dilan Demir(21), daha önce Denizli'de yaşayan ancak 2.5 yıl önce İzmir'e yerleşen arkadaşı Azad Ş.(21) ile evlenmek istedi.

Dilan, babası Halid Demir'in karşı çıkmasına rağmen 4 ay önce Azad Ş. ile dini nikahla evlenerek İzmir'e yerleşti.

Kayınpederi, kayınvalidesi ve eşi ile Yamanlar Semti 7371 Sokak 96/2 numaradaki evde yaşayan Dilan Demir, bir süre sonra iddiaya göre kayınpederi ve eşinden fiziksel şiddet görmeye başladı. 2 aylık hamile olan Demir'i önceki gün eşi Azad Ş. bilinmeyen bir nedenle küfür edip darp etmeye başladı. Panik içinde yatak odasına kaçan Demir, korkuyla, 3. kattaki evlerinin yatak odası penceresinden kendini beton zemine bıraktı.

Genç kadını yerde kanlar içinde görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu yaralı kadını ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan kontrolde, genç kadının bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirlenirken, belinde ve sol ayağında kırık olduğu bildirildi.

Genç kadının ifadesi alınamadığı için Azad Ş. gözaltına alınamazken, olayı haber alıp Denizli'den İzmir'e gelen babası işçi emeklisi Halid Demir, "Çocuğumu öldürmeye kalktılar. Çocuk korkusundan kendisini 3. kattaki evinin penceresinden atmış. Kızımla konuştum şikayetçi olacağız" dedi.

İZMİR'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 18:26:03
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 18:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?