5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Deniz ortasında kutlama

3,5 YILDIR DÜNYAYI GEZEN ÇİFT, NİŞANLARINI İZMİR'DE KUTLADI

Avustralya'da tanışan çift, 3,5 yıldır devam eden dünya turu kapsamında İzmir'e gelerek Ege Denizi'nin ortasında kutlama yaptı.

8 yıl önce Avustralya'da tanışan Phoebe Douglas ve Toby Little çifti, 3,5 yıldır dünyayı geziyor. Uluslararası bir havayolu şirketinde çalıştıklarını söyleyen çift, 3,5 yıldır Fransa, Yunanistan, Portekiz, Hırvatistan, İzlanda, İspanya, Afrika gibi ülkeleri gezdiklerini ve tura Türkiye ile devam ettiklerini belirterek, "Daha görmediğimiz birçok ülkeye gideceğiz. Türkiye'ye arkadaşlarımızın tavsiyesi ile geldik. Yemekleri çok lezzetli. Zaten duyuyorduk yemeklerin lezzetli olduğunu, bir de gelip tadalım istedik" dedi.

Dünya turu sırasında yaşadıkları ilginç anları anlatan Toby Little, Afrika'da Safari yaparlarken aslanların arasında Phoebe Douglas'a evlenme teklifi ettiğini ve aynı anda hem mutluluk hem de korkuyu yaşadıklarını belirtti. Aslanların ortasında evlenme teklifi etmenin çok heyecanlı olduğunu sözlerine ekleyen Little, o anda birbirlerine duydukları ihtiyacın daha da arttığını söyledi. Ayrıca çift aslanların yakından çok daha masum durduğunu belirtti.

Avustralya'da tanıştıklarını belirten çift, Türkiye'nin denizlerini, sahillerini çok beğendiklerini söyledi. 2009 yılının ekim ayında nişanlandıklarını belirten çift, "Belki Türkiye'de evleniriz" dedi. Yat turuna katılan çift, Ege Denizi'nin tam ortasında arkadaşları ile birlikte nişanlarını kutlamak amacı ile şampanya açtı. Oldukça mutlu oldukları gözlenen çift, daha sonra yattan el ele ayrılarak otellerinin yolunu tuttu.

3,5 YILDIR DÜNYAYI GEZEN ÇİFT, NİŞANLARINI İZMİR'DE KUTLADI
3,5 YILDIR DÜNYAYI GEZEN ÇİFT, NİŞANLARINI İZMİR'DE KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 10:38:01
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 11:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?