5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Denize atlayan kadını polis kurtardı

BUNALIMA GİREN GENÇ KADIN DENİZE ATLADI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bunalıma giren genç bir kadın sahilden denize atladı. Kıyıdan 50 metre açığa kadar açılan kadını ihbar üzerine olay yerine gelen deniz polisi kurtardı.

Olay, Karşıyaka ilçesinde meydana geldi. Muammer Aksoy Parkı'ndan bir bayanın denize atladığı yönünde ihbar alan polis ekipleri hemen söz konusu adrese gitti. Parkın yaklaşık 50 metre açığında bir bayanın denizde olduğunu gören polis ekipleri durumu deniz polisine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan deniz polisi botu, 34 yaşındaki Nilüfer Karadağ adlı genç kadını denizden çıkararak bota aldı.

Genç kadın, botla, Karşıyaka Vapur İskelesi'ne getirildi. Görgü tanıkları, bir süre sahilde oturan ve ağlayan Nilüfer Karadağ'ın ayakkabılarını çıkardıktan sonra çantasını da sahile bırakarak bir anda denize atladığını ileri sürdü. Olay yerine gelen ambulans görevlileri genç kadını muayene etti. Genç kadında herhangi bir yaralanma izine rastlanmayınca, ifadesinin alınması için Karşıyaka Merkez Polis Amirliği'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

BUNALIMA GİREN GENÇ KADIN DENİZE ATLADI
BUNALIMA GİREN GENÇ KADIN DENİZE ATLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2010 Cuma 09:51:04
Güncelleme :10 Eylül 2010 Cuma 10:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?