5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Denizin ortasında sıcak su

DENİZİN ORTASINDAN ÇIKAN SICAK SU

Türkiye'nin sıcak su kaplıcaları ile ünlü olan Çeşme'nin Ilıca bölgesinde denizin ortasından çıkan sıcak suya vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Ilıca sahilinin Yıldız Burnu'nda denizin ortasından çıkan sıcak su, vatandaşların akınına uğruyor. Kaplıca suyunun nereden geldiğini bilemediklerini belirten vatandaşlar sıcak suyun denizin tam ortasından çıkmasına şaşırdıklarını ifade ettiler. Ancak Çeşme Belediyesi'nin bu kaplıcaya önem vermediklerini ifade eden vatandaşlar, daha önce sıcak suya inmek için bir merdivenin bile olmadığını bölgeye gelen bir Alman turistin bu eksiği görerek bir merdiven yaptırdığını söylediler. Kaplıcaya gelmek içinde bin

bir yolu denediklerini belirten vatandaşlar, yolların kırık ve çöken yola tahta kapı sererek gelebildiklerini vurguladılar.

Bir soyunma kabininin bile bulunmadığını söyleyen vatandaşlar, "Suya inmek için bile bir merdiven yoktu. Merdiveni bile buraya gelip kaplıcaya giren bir turist yaptırdı. Bir tane taştan merdiven yapmak bu kadar mı zor. Yolda gelirken çöken bir yere tahta kapı sererek köprü yapmışlar. Tam bir rezalet. Yaşlılar gelmek istiyor gelemiyorlar. Sıcak suyumuz var ama değeri bilinmiyor. Zenginlerin oturduğu yerler oldukça bakımlı ama buraya gelen halka verilen önem ortada. Yok mu buranın bir belediyesi. Bir

hayırsever olsa duş, tuvalet, kabin yaptırsa ne güzel olur. Tuvalet yok. Napalım suya mı yapalım. Kendi imkanlarımızla bir kabin yaptık ama yetersiz. Çöp kovası yok. Çöplerimizi kendimiz bir kenarı toplayıp geri götürüyoruz. Musluk bile yok. Denizin ortasında bir musluk yapmak mı zor. Alaçatı Belediyesi olsa burası bu durumda olmazdı. Kimse ilgilenmiyor" dediler.

DENİZİN ORTASINDAN ÇIKAN SICAK SU
DENİZİN ORTASINDAN ÇIKAN SICAK SU
DENİZİN ORTASINDAN ÇIKAN SICAK SU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2010 Pazar 09:12:02
Güncelleme :4 Temmuz 2010 Pazar 10:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?