5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Despina'da Yıldız Tilbe fırtınası

İZMİR'DE YILDIZ TİLBE GECESİ

Romantik şarkıların beğenilen sesi Yıldız Tilbe, İzmirli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcı, bir ay sonra albüm çıkaracak olan piyanisti Ulaş Sezgin'e bir şarkısını hediye ederek genç sanatçıların desteklenmesine önem verdiğini gösterdi.

İzmir'in ünlü eğlence merkezlerinden Despina'da sahne alan Yıldız Tilbe'den önce İzmirliler, sahnelerin genç ismi Samaras ile eğlenmeye başladı. Samaras'ın ardından sahneye çıkan Yıldız Tilbe, eski albümlerinden unutulmayan şarkılarını İzmirlilerle birlikte söyledi.

YENİ ALBÜM "HASTAYIM"

Söylediği şarkılarla hayranlarını mest eden Yıldız Tilbe, kendisinden önce sahne alan Samaras'ı sahneye davet etti. Samaras ile birlikte bir ay sonra maksi single bir albüm çıkaracak olan piyanisti Ulaş Sezgin ünlü şarkıcının "Sana değer" isimli eserini birlikte seslendirdi. Yıldız Tilbe de bateri çalarak genç şarkıcılara eşlik etti. Ünlü şarkıcının "Haberin olsun" adlı albüm çıkaracak olan piyanisti Ulaş Sezgin'e destek olmak amacıyla "Sana değer" isimli şarkısını hediye ettiği öğrenildi. Kendisinin de yepyeni şarkılardan oluşan "Hastayım" isimli bir albüm yaptığı ve 12 Mayıs tarihinde müzik marketlerde satışa sunulacağı belirtildi.

İZMİR'DE YILDIZ TİLBE GECESİ
İZMİR'DE YILDIZ TİLBE GECESİ
İZMİR'DE YILDIZ TİLBE GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2010 Pazar 14:32:00
Güncelleme :18 Nisan 2010 Pazar 14:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?