5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

DEÜ'de şenlik başlıyor

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği Bahar Şenlikleri için hazır. Konuyla ilgili olarak rektörlük binasında bir basın toplantısı düzenleyen Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzun, tarihi 8500 yıla dayanan İzmir’den yolu geçen herkesi İzmirli olarak kabul ettiklerini ve bu yüzden şenliklerin ana temasını “İzmirli Olmak” olarak belirlediklerini söyledi.

Öğrenciler arasında anketler sonucunda şenliklerin programını yaptıklarını ifade eden Füzun, şenliklerin İzmir’e bir heyecan yaratacağına inandığını kaydetti.

Gelecek hafta pazartesi Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan kortej yürüyüşüyle başlayacak olan şenlikler, pop müziğinin ünlü ismi Gökhan Kırdar’ın konseriyle son bulacak. Şenlikler kapsamında üniversite içinde ve dışında birçok aktivite yapılacak. Konserlerin yanı sıra film gösterimleri, spor müsabakaları, söyleşiler ve tiyatro gösterileri de şenlikler kapsamında. Altı gün boyunca sürecek olan şenliklerde Athena, Hayko Cepkin ve Tolga Çandar da birer konser verecek.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 13:32:04
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 13:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?