5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Doğa yürüyüşçüleri zirveye yürüdü

DOĞA YÜRÜYÜŞÇÜLERİ ZİRVEYE YÜRÜDÜ

Ödemiş Patika Trekking Doğa Yürüyüşü Grubu tarafından düzenlenen doğa yürüyüşünde, doğaseverler Başova Yaylası’ndan 1372 rakımlı Keldağ’ın zirvesine tırmandılar.

Ödemiş’e 22 km mesafede olan Başova Yaylası’na giden doğaseverler, doğa ile iç içe güzel bir günü geçirmenin keyfini çıkardılar. Doğa yürüyüşüne rehberlik eden ilhan Biçer verdiği bilgide şunları söyledi:

“Salı pazarından Başova Yaylasına minibüs ile gittik. Başova Yaylası’ndan itibaren Keldağ’ın zirvesine yürüyerek yaklaşık bir saat on dakikada ulaştık. Zirvede yangın gözetleme kulübesinin önünde kahvaltı yaptıktan sonra Küçük Menderes Ovasının güzel manzarasını seyrettik. Daha sonra Başova Yaylası’na gittik. Başova Yaylası’ndaki Akpınar Göleti’nin harika manzarasında ve sonbaharın güzelliklerine bürünen doğada güzel bir gün geçirdik. Yayla kahvehanesinde çay içerek günün yorgunluğunu attık. Bundan sonrada doğa yürüyüşü etkinliklerimiz devam edecektir. Etkinliğimize katılan, katılmak isteyip de katılamayan doğaseverlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki etkinliklerimize doğasever arkadaşların katılmalarını bekliyoruz” dedi.

DOĞA YÜRÜYÜŞÇÜLERİ ZİRVEYE YÜRÜDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 11:55:01
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 12:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?