5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Ecel görev başında yakaladı

GÖREVİ BAŞINDA VEFAT ETTİ

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nde görevli jeoloji mühendisi, kadastro çalışmaları için ölçümler gerçekleştirirken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nün Kadastro Mülkiyet Şube Müdürlüğü'nde 20 yıldır jeoloji mühendisi olarak görev yapan Ömer Aslan, görevli olarak gittiği Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kadastro çalışmaları için ölçümler gerçekleştirirken kalp krizi geçirdi.

 İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Kemalpaşa yangın helikopteriyle kısa sürede Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Aslan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ömer Aslan için Bölge Müdürlüğü önünde bir tören gerçekleştirildi. Çok sayıda personelin katıldığı törende konuşma yapan İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Çiftçi, "Sevgili Ömer arkadaşımız gerçekten devlet memuruna yakışır davranışlarıyla, çalışkanlığı, verimliliğiyle, mevzuata hakimliğiyle hepimizin sevgisini saygısını kazanmış bir arkadaşımızdı. Orman Genel Müdürümüz başsağlığı ve taziye dileklerini sizlere iletmemi söyledi. Kadastro Daire Başkanımız İbrahim Şanlı, Genel Müdürlük Havacılık Şube Müdürümüz, pilotlar ve teknisyenler adına beni aradılar, Adana Bölge Müdürümüz Mustafa Kara Bey aradı başsağlığı ve taziye dileklerini sizlere iletmemizi söyledi" diyerek Aslan ailesine başsağlığı diledi.

Aslan'ın cenazesi törenin ardından Karşıyaka Mevlana Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İzmir Karşıyaka Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

1956 doğumlu olan Ömer Aslan ikisi de üniversite öğrencisi biri kız biri erkek iki 2 babasıydı.

GÖREVİ BAŞINDA VEFAT ETTİ
GÖREVİ BAŞINDA VEFAT ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 16:20:00
Güncelleme :3 Ekim 2010 Pazar 09:46:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?