5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

EGİAD'a yeni bir aday

EGİAD YÖNETİMİNE YENİ BİR ADAY

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura zamanında dört yıl boyunca Doğru Yol Partisi’nden Konak ve Büyükşehir Belediye meclis üyeliğinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği yapan İzmirli iş kadını Ayşe Akın, Ege Genç İşadamları Derneği’nin Kasım ayında yapılacak olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Hilton Oteli’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ayşe Akın, “Değişen, düzleşen dünya düzeni içerisinde çağın emrettiği, bilim, teknoloji ve bireysel aklı en yararlı şekilde kullanılacağı farklı yönetim anlayışı için aday olduğumuzu açıklıyoruz” dedi.

Demokrasi ve insan hakları ilkelerine bağlı düşünce, konuşma, inanç özgürlüğüne saygılı yönetim şekli ortaya koyacaklarının altını çizen Akın, heyecan, heves, hırs ve çalışma isteğiyle farklı olmak ve geleceği projelendirmenin mutlak yapılması inancında olduklarımı söyledi. Akın şöyle devam etti: “Türkiye her yönüyle yeniden şekillenirken, tüzel ve özel kişiliklerimizle kurumsal vizyonumuzla katılma, katkı koyma saatidir. Ancak bu ‘açık kapı, kapalı pencere’ gibi derinlikten yoksun, anlamı tartışılamayacak boyutta belirsiz projelerle değil, bizlere gereksinim duyulacak, katkılarımız için çağrılar yapılacak gücü ve kuvveti yaratma dönemidir. 11. Genel Kurulumuz bu nedenle, yeni dönem farklıları yaratmak için bir şanstır. Bunun iyi kullanılması ve değerlendirmelerin ‘mantık’ terazisinde yapılması zorunluluğu vardır. Yarından önce bugündür. Yola çıktık yürümüyor, koşuyoruz. Üyelerimizin desteğiyle hepiniz için mutlu sona ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Geçmişte hizmet veren eski başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri, komisyonlarda görev alan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 21. yüzyıla yakışan EGİAD yönetiminin şimdiden herkese kazançlı olmasını diliyor, yönetime aday veya adaylara başarı dileklerimizi iletiyoruz.” EGİAD’ın ilk kurulduğu yıllarda son derece etkin bir işleyişi olduğunu ancak son yıllarda üyeler arasında bile iletişim kopukluğu olduğunu iddia eden Akın, “Eskiden yerel yönetimler ve Ankara ile çok iyi iletişimlerimiz vardı. Sürekli olarak ticaret ve sanayi odaları ile birlikte Ankara’ya deyim yerindeyse çıkarma yapardık. Ancak son yıllarda dernek yönetimi üyelerle telefonla bile konuşmuyor. Tüm iletişim elektronik posta üzerinden yapılıyor. Biz bu anlayışı değiştirerek daha aktif bir yönetim oluşturacağız” diye konuştu.

EGİAD YÖNETİMİNE YENİ BİR ADAY
EGİAD YÖNETİMİNE YENİ BİR ADAY
EGİAD YÖNETİMİNE YENİ BİR ADAY
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 12:32:01
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 12:45:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?