5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Emekli öğretmen trenin altında kaldı

EMEKLİ ÖĞRETMEN TRENİN ALTINDA KALARAK ÖLDÜ

İzmir'de, tren yolundan karşıya geçmeye çalışan emekli bir öğretmen, yolcu treninin altında kalarak öldü. Şeker hastası Abdullah Şahin'in iki bacağının da hastalığı nedeniyle kesildiği, yaklaşık bir ay önce kendisine bir hayırsever tarafından elektrikli engelli motosikleti hediye edildiği belirtildi.

Kaza, Gürçeşme semti 2216 Sokak ile 1433 Sokak kesişimindeki tren yolunda sabah saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Şeker hastası olan emekli öğretmen 75 yaşındaki Abdullah Şahin'in altı yıl önce hastalığı nedeniyle bacakları kesildi. Yatağa bağımlı olarak yaşamaya başlayan yaşlı adama yaklaşık bir ay önce bir hayırsever elektrikli engelli motosikleti hediye etti.

Üç çocuk babası Şahin, evde sıkıldığı zamanlarda kendisine hediye edilen elektrikli engelli motosikletiyle arkadaşlarının yanına kahvehaneye gitmeye başladı. Yine arkadaşlarının yanına gitmek üzere evden çıkan Şahin, kontrolsüz olarak tren yolundan geçmek istedi. Bu sırada, Basmane- Nazilli seferini yapan makinist Sami B. (52) idaresindeki yolcu treni ile Şahin'in engelli motosikletine çarptı. Kazanın şiddetiyle savrulup elektrikli motosikletten düşen Şahin, kanlar içinde yere yığıldı. Kazayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz öğretmenin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2010 Cuma 14:03:00
Güncelleme :13 Ağustos 2010 Cuma 16:19:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?