19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Emekli polisin inanılmaz dramı

Emekli polis Hüseyin Ertuğrul, zihinsel özürlü oğlunun tedavi masrafını karşılamak için uçan kuşa borçlandı

İZMİR Şirinyer Polis Karakolu’nda görevliyken zihinsel özürlü oğlu 15 yaşındaki Burak Ertuğrul’un tedavi masrafları nedeniyle borçlanan Hüseyin Ertuğlu (48), iki yıl önce emekliye ayrıldı. İkramiyesi ile borçlarının bir kısmını kapatan Ertuğrul, devam eden tedavi süresince tekrar borçlandı. Çevresinde borç isteyecek kimsesi de kalmayan baba, bunalıma girdi. Emekli polis, dün akşam saat 18.00 sıralarında oğlu Burak’ı hastaneye götüreceğini söyleyerek evden çıktı. Bir süre otomobille gezdikten sonra Buca Koşuyolu Caddesi’nda boş bir araziye park etti.

Oğlu ile bir süre konuşan Ertuğrul, beylik tabancasını çekerek ön koltukta oturan oğlu Burak’ın başına iki el ateş etti, ardından tabancayı başına dayayan Ertuğrul, silah sesleri nedeniyle çevresinde toplanan vatandaşların dehşet dolu bakışları arasında tetiği çekerek canına kıydı. Görgü tanıklarının haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, bir zamanlar birlikte görev yaptıkları eski meslektaşları ile oğlunun kanlar içerisindeki cesediyle karşılaştı. Korkunç manzara karşısında bazı polislerin gözleri doldu. Hüseyin Ertuğrul’un eşi ve kızının olaydan haberdar olmadığını belirtilirken, soruşturma başlatıldı.

MESLEKTAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Polis ekipleri, otomobilin içinde eski meslektaşları Hüseyin Ertuğrul ve oğlu Burak’ın kanlar içindeki cesetleriyle karşılaşınca gözyaşlarını tutamadılar.
Ajanslar
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2007 Cuma 07:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?