5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Emine öğretmenin esrarengiz ölümü

ÖĞRETMENİN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

İzmir'in Karabağlar ilçesi Bahçelievler semtinde meydana gelen olayda, annesi ile birlikte yaşayan İngilizce öğretmeni evinde ölü bulundu.

Olay, Bahçelievler semtinde bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın 1. katında annesi Nadide Karaoğlu ile birlikte yaşayan ve bir süredir şizofreni tedavisi gördüğü öğrenilen İngilizce öğretmeni Emine Nesrin Karaoğlu ölü bulundu.

Ankara'daki bir yakınını ziyarete giden Nadide Karaoğlu, eve geldiğinde birlikte yaşadığı kızı Emine Nesrin Karaoğlu (41)'nun yerde hareketsiz yattığını gördü. Anne Nadide Karaoğlu'nun haber vermesiyle olay yerine gelen polis, talihsiz öğretmenin öldüğünü belirledi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, evde herhangi bir eşyanın çalınmadığını, Karaoğlu'nun vücudunda darp izine rastlanmadığını, göğüs kısmında morarma olduğunu belirledi. Gültepe semtinde bir ilköğretim okulunda görevli İngilizce öğretmeni Emine Nesrin Karaoğlu'nun bir süredir şizofreni tedavisi gördüğü ve okula gitmediği öğrenildi.

Talihsiz öğretmenin ölümünün şüpheli bulunması nedeniyle otopsi yapılacağı bildirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 15:14:05
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 16:28:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?