5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

ESHOT'tan vize kolaylığı

ESHOT'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VİZE KOLAYLIĞI

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 31 Ekim'de son kullanma tarihi dolacak öğrenci ve öğretmen kartlarında vize işlemlerinin zaman kaybetmeden yapılabilmesi için 14-15 Ekim tarihlerinde Ege Üniversitesi'nde stant kuracak. Önceki günlerde Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim ve Hukuk Fakülteleri ile Tınaztepe Kampusu'nda verilen hizmet, bu kez Ege Üniversitesi'ne taşınacak. Ulaşım kartlarının 2010-2011 dönemi ücretsiz vizelerini yaptırmayanlar,1 Kasım tarihinden itibaren bu kartlarını kullanamayacak.

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ ÖĞRENCİ KARTLARI VİZESİ İÇİN İSTENEN BELGELER

Öğrenci Belgesi aslı (İlköğretim, Ortaöğretim ve Açık Lise Öğrencileri),üniversitelerde öğrenim gören (Açık Öğretim Fakültesi hariç) öğrenciler üniversite kimlik kartlarında dönem belirtilmiş ise (2010-2011) kartın aslı ve fotokopisi, belirtilmemiş ise yeni tarihli öğrenci belgesi aslı, açık Öğretim Fakültesi öğrencileri 2009-2010 öğretim yılına ait üniversite kimlik kartının aslı ve fotokopisi, öğrenci kartı.

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ ÖĞRETMEN KARTLARI VİZESİ İÇİN İSTENEN BELGELER

Okul üst yazısı (Görev Yeri Belgesi), hizmet belgesi(İlsis), öğretmen kartı.

VİZE İŞLEMİNİN YAPILABİLECEĞİ SABİT NOKTALAR

Bostanlı Vapur İskelesi,Karşıyaka Vapur İskelesi,Bornova Metro İstasyonu, Bornova Büyükpark İçi Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu Bilet Gişesi, Konak Çok Katlı Otopark Altı Belediye Pasajı 1 Nolu Gişe, Konak Çok Katlı Otopark Altı Belediye Pasajı 2 Nolu Gişe, Konak Çok Katlı Otopark Altı Belediye Pasajı 3 Nolu Gişe (Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri sadece bu noktada vize yaptırabilecektir.)

ESHOT'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VİZE KOLAYLIĞI
ESHOT'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VİZE KOLAYLIĞI
ESHOT'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VİZE KOLAYLIĞI
ESHOT'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VİZE KOLAYLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 10:59:01
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 11:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?