5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Esnaf temsilcileri iftarda buluştu

ESNAF TEMSİLCİLERİ İFTARDA BULUŞTU

TESKOMB Genel Başkanı ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, Birliğe bağlı İzmir merkezdeki kooperatiflerin yönetici ve çalışanlarına iftar yemeği verdi.

TESKOMB (Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği) Genel Başkanı ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, Bergama, Urla ve Tire’den sonra İzmir Merkezde bulunan kooperatiflerin yönetici, denetici ve çalışanlarına da iftar yemeği verdi.

Artık geleneksel hale gelen ve Kaya Prestige Otel de düzenlenen iftara, Birliğe bağlı Kooperatiflerin Başkanları, yönetim ve denetim kurulları ile kooperatif çalışanlarının yanı sıra, Halk Bankası 1. Bölge Koordinatörü Hüseyin Vehbi Yıldırım, 2. Bölge Koordinatörü, Atalay Tarduş, Kurumsal Şube Müdürü Osman Bülent İspir ve çok sayıda Halk Bank Şube Müdürü de katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan TESKOMB Genel Başkanı ve İzmir Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, Teşkilatımızda görev yapan, idareci ve çalışanlar ile Halk Bankası yetkililerini bir araya getirmek, Ramazan ayının ahengine uygun bir iftar yapmak amacıyla bu yemeği düzenledik" dedi.

Birliğin, dayanışmanın ve kardeşlik duygularını arttıran Ramazan ayının bolluk ve bereketiyle geldiğine vurgu yapan Hünü şunları söyledi, "Hoşgörü, şefkat, muhabbet ve rızkın bol olduğu bu ayda kardeşliğimizi daha fazla pekiştirmek, Ahilik felsefesi ile çalışarak Ülkesine en fazla katkıyı sunan esnaf ve sanatkarlarımızın bir araya gelerek kaynaşmalarını sağlamaya çalışıyoruz" dedi. TESKOMB Genel Başkanı Salahaddin Hünü; "Bu kutsal ayın yardımlaşma duygusunun en üst seviyede olduğu günler olduğunu, bugünleri en iyi şekilde değerlendirin. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

ESNAF TEMSİLCİLERİ İFTARDA BULUŞTU
ESNAF TEMSİLCİLERİ İFTARDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 09:53:05
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 14:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?