5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

EÜ'den 556 mezun daha!

EGE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ BU YIL 556 MEZUN VERDİ

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 2009-2010 dönemi mezuniyet töreni Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kampus Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törende Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ile yeni mezunların aileleri hazır bulundu. Toplam 11 bölümden öğrencilerin katıldığı törende Edebiyat Fakültesi bu dönem 556 mezun verdi.

Törene katılan EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü, başarılarından dolayı öğrencileri, öğretim üyelerini ve aileleri tebrik ederken, asıl sınavın şimdi başladığını ve tüm yeni mezunlara hayatta başarılar dilediğini söyledi. Prof. Dr. Silkü, öğrencileri üniversite olarak sadece mesleğe değil aynı zamanda da sosyal faaliyetler sayesinde hayata hazırladıklarını dile getirdi.

EÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Altan Çilingiroğlu ise yaptığı konuşmada, yoğun ve yorucu bir öğretim hayatını geride bırakan mezunlara; “Aldığınız eğitimi ve bu zaman zarfında size verilen emekleri unutmayın” diye seslenerek şöyle konuştu: “Zorlu iş yaşamında inandığınız değerlere sahip çıkarak, yılmadan mücadele verin” öğüdünü verdi. Türkiye şartlarının olumsuz koşullarına rağmen en iyi yerlere çalışarak ulaşılabilir. Bu ülkenin sizler gibi çalışan beyinlere ve değerlerine sahip çıkan gençlere her zaman ihtiyacı vardır.”

Konuşmaların ardından 11 farklı bölümün öğrencileri sırayla sahneye gelerek mezuniyet belgelerini aldılar ve sonrasında büyük bir coşkuyla keplerini fırlattılar.

EGE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ BU YIL 556 MEZUN VERDİ
EGE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ BU YIL 556 MEZUN VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 09:06:00
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 16:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?