5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Evden kaçtı hayatı karardı

İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 17 yaşında bir genç kızı erkeklere pazarlayan fuhuş çetesini çökertti. Olay, geçen Aralık ayında meydana geldi. Eve geç kaldığı için annesinden korkarak evden kaçan 17 yaşındaki genç kızın tecavüze uğrayıp erkeklere pazarlandığı belirtildi.

Olay, Yeşilyurt semtinde meydana geldi. Fuhuş yapıldığı ihbarını alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, İ.P. isimli kadının evine operasyon düzenledi. Operasyon sırasında evden kaçırılmak istenen Y.B. isimli bir kızı yakalayan polisler, genç kızın 17 yaşında olduğunu, evde zorla tutulduğunu ve fuhuş yaptırıldığını tespit etti. Genç kızın Aralık ayında eve geç kaldığı için annesi tarafından azarlandığı, eve gitmekten korktuğu için kaçtığı öğrenildi. Eve gitmeyen genç kızın minibüs şoförü A.R.Ş. (40) ile

tanıştığı ve A.R.Ş. isimli şahsın genç kıza tecavüz ederek fuhuş için yer temin etmek suçundan sabıkalı İ.P. (48), N.K. (55) ve F.K. (58) isimli kadınların çalıştırdığı 3 ayrı fuhuş evine pazarladığı belirlendi. Konu hakkında geniş çaplı tahkikat başlatan ekip, Yeşilyurt ve Buca'da değişik adreslere baskın düzenledi.

Operasyonlarda, minibüs şoförü A.R.Ş. ve genç kıza İ.P. ile birlikte fuhuş yaptırdıkları iddia edilen N.K. ve F.K. isimli kadınlar yakalandı. Polisin araştırmasında, küçük yaştaki Y.B. ile para karşılığında birlikte oldukları tespit edilen E.Y. (25), O.Ö. (34), M.U. (46), D.G. (30), F.T. (27) ve E.B. (30) adlı erkekler de gözaltına alındı.

Zanlılardan minibüs şoförü A.R.Ş. ''küçük yaşta kıza tecavüz'' ve ''fuhuşa teşvik'' suçundan İ.P., N.K. ve F.K. adlı kadınlar ''fuhuşa teşvik'' suçundan, altı kişi de ''küçük yaşta kızla para karşılığında birlikte olmak'' suçlarından adliyeye sevk edildi.

İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 16:08:00
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 17:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?