5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

İzmir'in Gaziemir ilçesi havaalanı kavşağı yakınlarında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu savrularak karşı yöne geçen kamyonet, otomobille çarpıştı. Kaza sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziemir havaalanı kavşağı yakınlarında gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İzmir'den Torbalı yönüne giden 35 ZK 732 plakalı Yakuphan Bulut yönetimindeki kamyonet, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu savrularak kontrolden çıktı. Orta refüjü aşarak karşı şeride geçen kamyonet, karşı yönden İzmir yönüne gelen 35 BV 8924 plakalı Ercan Kara'nın kullandığı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonet, yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu

kamyonette yolcu olarak bulunan 28 yaşındaki Selçuk Baba olay yerinde yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü Yakuphan Bulut (24) ile diğer sürücü Ercan Kara (38) yaralandı. Kaza sonucu her 2 araç da hurda yığınına dönerken, yaralanan sürücü Ercan Kara Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer sürücü Yakuphan Bulut ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücülerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 09:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?