5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Fidanlar toprakla buluştu

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4.sınıf öğrencileri tarafından üniversite yaşamlarına son vermeye hazırlanırken doğaya önemli bir katkı yapmayı unutmadı.

Öğrenciler Yrd. Doç. Dr. Baki Can öncülüğünde Kamuoyu Oluşturma Teknikleri dersinden kendi aralarında topladıkları paralarla bin fidanı toprakla buluşturdu.

Gençler “Buca-Kaynaklar-Kartaltaşı” mevkiinde İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından tahsis edilen bölgede fidan dikim çalışmalarına orman işçileriyle birlikte katıldı. Amaçlarının toplumsal bilinç yaratmak ve bu faaliyetlerin devamını sağlamak olduğunu belirten Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri bu faaliyetlerin herkese örnek olması gerektiğini belirtti.

Fidan dikim çalışmalarını koordine eden İzmir Orman İşletme Şefi Ahmet Köle faaliyette bulunulan 10 dekarlık alanda toplam bin adet fındık ve selvi fidanı dikildiğini belirtti. Öğrencilerin bu davranışının doğanın korunmasına yönelik beklentileri beslediğini ifade eden Ahmet Köle, gençlerin 60 yıl sonrası için önemli bir yatırım yaptığını söyledi.

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 12:48:05
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 12:51:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?