5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Foçalı herkül şampiyonluğa abone

FOÇALI HERKÜL ŞAMPİYONLUĞA ABONE

2009 yılında Estonya'da düzenlenen 'Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'na katılıp engelli sporcular kategorisinde şampiyon olan Tolga Murat Balıkçı, bu kez de 8 Mayıs'ta Litvanya'da düzenlenen 'Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda da engelliler kategorisinde birinciliği elde etti.

Avrupa Vücut Geliştirme şampiyonu olan Tolga Murat Balıkçı, şampiyonluk madalyasını ve kupasını Dünya Fitness Federasyonu-Dünya Vücut Geliştirme Federasyonu (WWF-WBBF) Uluslararası Başkanı Edmundas Daubaras'ın elinden aldı. 2010 yılı yarışma takviminde 3 yarışmasının daha bulunduğunu belirten Balıkçı, "Bu yarışmalara da en iyi şekilde hazırlanıp ülkeme 3 ayrı şampiyonluğu daha getirip Foça'nın uluslararası tanıtımına katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

9 MİLYON ENGELLİYE HEDİYE EDİYORUM

Slovakya'da yapılacak '2010 Dünya Şampiyonası'nda da birinciliği hedefleyen,Başarı sembolü Tolga Murat Balıkçı, "Engel tanımıyorum. Şampiyonluklarımı Türkiye'deki 9 milyon engelliye hediye ediyorum" şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ BAŞKAN DEMİRAĞ İLE PAYLAŞTI

Türkiye'nin gururu olan şampiyon sporcu, Foça'ya gelir gelmez şampiyonluk sevincini Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile paylaştı. Başkan Demirağ, Tolga Murat Balıkçı'yı makamında kabul etti. Hem sevincini paylaşmak hem de desteklerinden ötürü teşekkür etmek için Başkan Demirağ'ı ziyaret ettiğini bildiren Balıkçı, ziyarette yaptığı konuşmada; "Sayın Başkanım yardımlarınızdan ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Foça'yı ve Foçalıları en güzel şekilde temsil ettim. Bu kupalar ve

madalyalar hepimizindir" dedi. Başarılı sporcunun kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirağ ise; "Sevgili Tolga, sen bizim Foçalı Herkül'ümüzsün. Bu başarı azmin zaferidir. Yolun açık olsun. Buralara gelmek için çok emek sarf ettin. Seninle gurur duyuyoruz'' dedi.

AK PARTİ'DEN FOÇA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLMUŞTU

Sporcu kimliğinin yanı sıra siyasi kimliği ile de zaman zaman öne çıkan Tolga Murat Balıkçı, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde yakın çevresinin desteğini alarak Ak Parti'den Foça Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmuş, ancak Foça Ak Parti aday tercihini Balıkçı'dan yana kullanmamıştı.

FOÇALI HERKÜL ŞAMPİYONLUĞA ABONE
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 11:31:00
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 11:43:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?