5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Fuara 'huzur' hakim

FUARA 'HUZUR' HAKİM

Bu yıl 79.'su düzenlenen İzmir Enternasyonel Fuarı'na huzur hakim. Fuarın ilk günü olaysız geçerken, fuar alanında görevlendirilen bin polis memurunun 600 tanesi Huzur Timlerinden oluştu.

Fuarın ilk gününde geçtiğimiz yıllara oranla hiçbir asayiş olayının gerçekleşmediğini belirten İzmir İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, "Fuar alanında bin polis memurunu görevlendirdik. Bunların 600 tanesi Huzur Timi ekiplerinden oluştu. Bunun yanı sıra Çevik Kuvvet, Terörle Mücadele, Güvenlik Şube ve Uyuşturucuyla Mücadele timleri de fuarda görev alıyor. Devriye gezen ekiplerimizin yanı sıra, atlı polisler, bisikletli timler, Yunus ekipleri de vatandaşlarımızın huzuru için fuarda görevlerini eksiksiz yerine getiriyor" dedi.

İzmirli olmakla her zaman övündüğünü dile getiren İl Emniyet Müdürü Yılmaz, fuarın İzmirliler için vazgeçilmez olduğunu belirterek; "Ben İzmir Fuarı'nın dününü de bilirim, bugününü de birlikte görüyoruz. İzmir Fuarı, İzmirliler için vazgeçilmez bir aktivite merkezidir. Şimdi de ticaret merkezi oluyor ve uluslararası alanda ülkemizin tanıtımını yapıyor. Fuarımıza sahip çıkıp onu yaşatmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

FUARA 'HUZUR' HAKİM
FUARA 'HUZUR' HAKİM
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 10:01:03
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 12:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?