5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Garda intihar şov!

İZMİR'DE İNTİHAR ŞOVU

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Basmane Garı'nın çatısına çıkan 34 yaşındaki Cafer Aslan, kendisini aşağıya atacağını söyleyerek intihar girişiminde bulundu.

Bir yandan da çatıdaki kiremitleri aşağı yola fırlatan Aslan'ı bir vatandaş etkisiz hale getirdi. Vatandaşın etkisiz hale getirdiği Cafer Aslan itfaiye merdiveniyle indirildi.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 03.00 sıralarında Basmane Garı'nın çatısında bir kişi olduğunu gören vatandaşlar durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hava yastığı açarak önlem aldı. Çatıdan polisin tüm ikna çabalarına rağmen aşağı inmeyen ve yanına da kimseyi yaklaştırmayan Cafer Aslan, ekiplere zor anlar yaşattı. Çatıda bulunan kiremitleri de sökerek araçların ve insanların geçtiği yola fırlatan Cafer Aslan, ekiplerin yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarına karşılık

vermedi. Yolda geçen meraklı vatandaşlar ise bu olayı meraklı gözlerle seyretti. Bazı vatandaşların Cafer Aslan'a 'atla, atla' diye seslendikleri görüldü. Bu sırada Cafer Aslan'ın bulunduğu çatıya gizlice tırmanan İsmail Bağlan (24) adlı bir kişi intihar girişimine son verdi. Büyük bir cesaretle Cafer Aslan'ı sımsıkı arkadan yakalayıp merdivenli itfaiye ekibine teslim eden kişinin Çiğli'de bir alışveriş merkezinde reyon görevlisi olarak görev yaptığı öğrenildi.

İtfaiye merdiveniyle aşağı indirildiğinde baygın vaziyette olan Cafer Aslan ise tedavisi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İfadesi henüz alınamayan Aslan'ın esnaf olduğu öğrenilirken, intihar girişimiyle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İZMİR'DE İNTİHAR ŞOVU
İZMİR'DE İNTİHAR ŞOVU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 15:47:02
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 16:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?