5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Gaziemir'de kaza: 2 yaralı

İZMİR'DE CENAZE OTOSU KAZA YAPTI

İzmir'in Gaziemir ilçesinde meydana gelen olayda, Torbalı'daki bir kazada hayatını kaybeden 30 yaşındaki Mehmet Akgün'ün cenazesini taşıyan Mezarlıklar Müdürlüğü'ne ait araç, tali yoldan aniden çıkan bir otomobille çarpıştı.

Kaza sonucu hasar gören cenaze otosundaki Mehmet Akgün'ün cenazesi başka bir araca alınarak Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Otomobildeki 2 yaralının ise durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Gaziemir Akçay Caddesi eski semt garajının bulunduğu 27 numara önünde meydana geldi. Torbalı'da geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybeden Mehmet Akgün'ün cenazesini Torbalı Devlet Hastanesi'nden alan Hasan Fehmi Ölçer (42) yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne ait araç, cenazeyi İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürmek üzere yola çıktı. Cenaze otosu Gaziemir'e geldiğinde, tali yoldan aniden çıkış yapan İrfan Balcı'nın (28) kullandığı 35 AK 6748 plakalı

otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu trafik lambalarına çarparak hasar veren otomobildeki sürücü İrfan Balcı ile yanında bulunan arkadaşı Semra Şanlı (38) yaralandı. Hafif yaralanan Balcı ve Şanlı olay yerine gelen ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada cenaze otosunu arkadan takip eden Mehmet Akgün'ün yakınları kazaya karışan cenaze oto şoförü Hasan Fehmi Ölçer'e tepki gösterdiler. Kazanın şokunu yaşayan Ölçer'e tepki gösteren Akgün'ün yakınları, polis ekipleri tarafından

güçlük sakinleştirildi.

Kazanın ardından hasar gören araçtan alınan Mehmet Akgün'ün cenazesi kaza yerine gelen başka bir cenaze otosu ile Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İZMİR'DE CENAZE OTOSU KAZA YAPTI
İZMİR'DE CENAZE OTOSU KAZA YAPTI
İZMİR'DE CENAZE OTOSU KAZA YAPTI
İZMİR'DE CENAZE OTOSU KAZA YAPTI
İZMİR'DE CENAZE OTOSU KAZA YAPTI
İZMİR'DE CENAZE OTOSU KAZA YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 13:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?