5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Gazinoda kanlı gece!

İZMİR'DE POMPALI TÜFEKLE CİNAYET

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir gazinoda sabaha karşı çıkan tartışmada müşteri olarak oğlu ile birlikte gazinoya gelen M.O. (48) çıkan kavga sonucunda pompalı ile öldürülerek yaşamını yitirirken, yanında bulunan oğlu O. O. (27) ağır yaralandı. Kaza kurşunu olarak vurulduğu iddia edilen gazino çalışanlarından S. T.'nin de (30) çıkan olayda yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Çaylı beldesinde bulunan bir gazinoda sabaha karşı saat 04.00 sılarında meydana geldi. Gazinoya müşteri olarak oğlu ile birlikte giden M. O. ( 48 ) çıkan kavga sonucunda pompalı ile öldürülerek yaşamını yitirdi. Yanında bulunan oğlu O. O.( 27) ise ağır yaralanırken, kavgada kaza kurşunu ile vurularak iddia edilen gazino çalışanlarından S. T. ( 30 ) adlı şahısın da yaralananlar arasında olduğu öğrenildi. Yaralılardan O. O. İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken; S.T.'nin ise Ödemiş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.

Olay ile ilgili olarak gazinoda bulunan bazı müşterilerinin ve gazino çalışanlarının gözaltına aldığı öğrenilirken; soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2010 Pazar 14:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?