5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Genç astsubay canına kıydı

İZMİR'DE İNTİHAR

Adnan Menderes Havalimanı Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'nda görevli bir astsubay, kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra beylik silahıyla intihar etti.

Adnan Menderes Havalimanı Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'nda görevli astsubay Ali Ekiz (20), yaklaşık üç ay önce aslen Amasyalı olan ve Ege Üniversitesi Cilt Bakımı ve Güzellik Bölümünde öğrenim gören Elif isimli bir kızla tanışarak arkadaş oldu. Geçen günlerde yıllık izin kullanarak kız arkadaşının yaşadığı Amasya'ya giden genç astsubay burada iddiaya göre kız arkadaşının telefonunu karıştırdı. Kız arkadaşının cep telefonunda kız ismiyle kayıtlı numaraları arayan Ali Ekiz karşısına erkekler çıkınca bunalıma girdi. Ali Ekiz, izin dönüşü ikamet ettiği Bornova ilçesi 10 sokakta bulunan bir apartmanın 3. katındaki evinde yalnız kaldığı sırada kız arkadaşıyla telefonda konuştu ve kendisini aldattığından şüphelendiğini söyledi. Bunun üzerine kız arkadaşıyla tartışan genç astsubay beylik tabancasını kafasına dayayarak bir el ateş etti.

Sağ şakağından giren kurşunla olduğu yerde can veren Ali Ekiz'i eve gelen ve kendisi gibi astsubay olan ev arkadaşı buldu. Ev arkadaşının çağırması ile olay yerine gelen sağlık ekipleri Ali Ekiz'in öldüğünü belirledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç astsubayın bilgisayarı ve cep telefonları incelemeye alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 10:17:07
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 10:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?