5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Genç avukat ölüme atladı

GENÇ AVUKAT İNTİHAR ETTİ

Kocaeli Barosu'na kayıtlı 2 yıllık avukat Mesut Sarı (26), ziyaret için geldiği İzmir'de kardeşinin gözleri önünde viyadükten atlayarak intihar etti.

Genç avukatın 3 yıl önce Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdiği ancak işleri bozuk olduğu için 6 aydır psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Ağabeyi gözlerinin önünde ölüme atlayan Mustafa Sarı (21) ise büyük şok yaşadı.

Edinilen bilgiye göre Kocaeli'de yaşayan ve avukatlık yapan Mesut Sarı, bir süre önce, İzmir'in Balçova ilçesinde yaşayan ailesini ziyarete geldi. Kardeşi Mustafa Sarı ile birlikte gezmeye çıkan Mesut Sarı, Orgeneral Eşref Bitlis Köprülü Kavşağı'na geldiklerinde, hiçbir şey söylemeden kendini 4 metre 80 santimetre yüksekliğindeki viyadükten aşağı attı. Bu sırada Mustafa Sarı büyük bir şok yaşadı. Mustafa Sarı'nın ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri genç avukatın öldüğünü belirledi.

Mustafa Sarı, polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Avukat Sarı'nın 3 yıl önce Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdiği, bir avukatlık ofisi açtığı ancak işleri bozuk olduğu için 6 aydır psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Sarı'nın üniversiteden beri sürdürdüğü ilişkisini de kısa bir süre önce sonlandırdığı iddia edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken kesin intihar nedeninin araştırıldığı bildirildi.

GENÇ AVUKAT İNTİHAR ETTİ
GENÇ AVUKAT İNTİHAR ETTİ
GENÇ AVUKAT İNTİHAR ETTİ
GENÇ AVUKAT İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 19:08:02
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 11:46:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?