5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Genç kadının sır ölümü

GENÇ KADININ SIR ÖLÜMÜ

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki yaya üst geçidinden atlayan bir kadın hayatını kaybetti. Genç kadının cinayete kurban gitme ihtimali araştırılıyor. Yaya üst geçidinden atlayan ve arkadaşı tarafından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ölen Ebru Şen E.'nin (22) bir süredir eşinden boşanmak istediği, bu nedenle bunalımda olduğu iddia edildi. Genç kadını hastaneye götüren arkadaşı Hasan K. de gözaltına alındı. Hasan K.'nin ifadesinde Ebru Şen E.'yi ikna etmeye çalıştığını fakat başaramadığını söylediği öğrenildi.

Olay, Bayraklı İlçesi Anadolu Caddesi'ndeki yaya üst geçidinde gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Bir barda garson olarak çalışan 22 yaşındaki Ebru Şen E. ile bir süre önce cezaevinden çıkan arkadaşı Hasan K. (24) Bayraklı sahilde birlikte alkol almaya başladı. İlerleyen saatlerde evlerine gitmek üzere yola çıkan genç kadın iddiaya göre, Bayraklı üst geçidinde arkadaşına artık yaşamak istemediğini söyleyip dört metre yükseklikten aşağı atladı. Paniğe kapılan Hasan K., kanlar içinde yerde yatan arkadaşını taksiyle Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıp polise haber verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yaşadığı olayın ve alkolün etkisiyle çelişkili ifadeler veren Hasan K.'yi gözaltına aldı. Genç kadın ise yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Hasan K., Ebru Şen E.'nin bir barda garson olarak çalıştığını, yaklaşık 15 gündür eşinden ayrı yaşadığını ve boşanmak üzere olduğunu bu nedenle de bunalımda olduğunu söyledi. İfadesinde genç kadını ikna etmeye çalıştığını fakat başaramadığını söyleyen Hasan K.'nın yapılan incelemede adam yaralama ve yağma gibi suçlardan kaydı bulunduğu öğrenildi. Hasan K.'nın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Polis, Ebru Şen E.'nin ailesine ulaşıp acı olayla ilgili bilgi verdi.

GENÇ KADININ SIR ÖLÜMÜ
GENÇ KADININ SIR ÖLÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 13:30:05
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 16:18:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?