5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Girişimcilere el kitabı

GİRİŞİMCİLERE EL KİTABI HAZIRLANACAK

İzmir İli Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı'nda, iş hayatına atılmak isteyenlere rehber niteliği taşıyacak bir el kitabı hazırlanacağı açıklandı.

İzmir İli Genç Girişimciler Kurulu toplantısı İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirildi. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ın katılımıyla gerçekleştirilen kurul toplantısında, genç girişimcilerin 2010 yılında yapacağı çalışmalar ve projeler ele alındı. Girişimci sayısını arttırmayan bir ülkenin küresel güç olamayacağını vurgulayan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Ekonomi Üniversitesi işbirliği ile girişimcilere yol göstermek amacıyla bir el kitabı hazırlanacağını söyledi. Demirtaş, Genç Girişimcilerin Desteklenmesi ve Geliştirilmesi çalışma gurubunun el kitabı ile ilgili ön çalışmalara başladığını ifade etti.

Kurul üyelerinin önerilerini aktardığı toplantıda, İzmir Ticaret Odası olarak genç girişimcilerin yaptıkları çalışmaların arkasında olacaklarını vurgulayan Demirtaş; “Ülkemizin kalkınması için bu görevlerdeyiz. Kentimizin sanayi ve ticaret hayatına katkı koyacak her türlü faaliyetin sonuna kadar arkasında dururuz” diye konuştu.

Gençlerin girişimciliğe yönelmesini sağlayacak projeler için İzmir Ekonomi Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Embrionix birimi ile birlikte çalışılabileceğini belirten Demirtaş, ayrıca İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EKOSEM) ile birlikte Girişimcilik Eğitim Programı hazırlanması için çalışmalara başlanacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 13:54:00
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 15:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
betül öztürk IP: 85.110.129.xxx Tarih : 24.03.2010 19:14:56

güzel yazmişsin