5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Gönül evine dön!

KAYIP KIZLARINI HER YERDE ARIYORLAR

İzmir'in Torbalı ilçesinde, beş gündür 18 yaşındaki kızları Gönül Örün'den haber alamayan Örün ailesi, kızlarının hayatından endişe duyduklarını ifade etti. Baba Alim Örün, ailece içinde bulundukları durumu gözyaşları içinde anlattı.

Geçen hafta Cumartesi günü Torbalı'nın Kuşçuburun Mahallesi'ndeki evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Gönül Örün'ün babası Alim Örün gözyaşları içinde şunları söyledi: "Gönül evine dön." Her yerde kızını aradığını belirten Alim Örün, "Cumartesi günü sabah kalktığımda kızım odasında yoktu. Gün içinde belki gelir diye bekledik ama gelmedi. Tüm akrabalarımızı ve gidebileceği her yeri aradım ama bir haber alamadım. Jandarmaya giderek kızımın kayıp olduğunu bildirdim. Gönül'ün hayatından endişe ediyoruz" dedi.

Çaresizlik içerisinde olduklarını ifade eden Örün; sözlerine şöyle devam etti: "Bu acıya dayanamıyoruz. Kızımın kardeşleri üzüntüden okula gitmiyor. Kızım bir telefon açıp 'Baba ben yaşıyorum' dese, hayatta olduğunu bileceğiz." Örün, kızını görenlerin insanlık namına 0538 686 87 21 numaralı telefona haber vermesini istedi.

KAYIP KIZLARINI HER YERDE ARIYORLAR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 17:01:02
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 17:56:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?